Studentermedhjælp Content og Design

 

Vi søger en deltids studentermedhjælp til produktion af impactfuldt indhold til vores digitale kanaler og markedsføring.

 

Du vil sammen med resten af contentteamet være med til at udvikle indhold på tværs af vores kanaler som web, SoMe, e-mail, offline etc. og få ansvaret for at eksekvere ideer og indhold både selvstændigt og i samarbejde med vores freelancere og bureauer.

 

Hos UserTribe får du muligheden for at være en del af en hurtigt voksende, international startup med højt til loftet, masser af potentiale for faglig udvikling, 50 dygtige kollegaer og chancen for at afprøve forskellige kompetencer og interesser.

 

Som person er du nysgerrig på at lære nyt, og har et godt drive. Du er selvstændig af natur og kan holde hovedet koldt og humøret højt i et meget dynamisk miljø. Det er en fordel at du har erfaring med indholdsproduktion fra tidligere f.eks. i lignende jobs hos et mediehus, produktionsselskab eller kreativt bureau.

De faglige kvalifikationer vi ser efter er;

 

• Engelsk skriftligt og mundtligt
• God grafisk forståelse og værktøjskasse
• Trænet i content management systemer

 

Vi lægger vægt på din evne til at styre efter deadlines, og tage ansvar for dine opgaver. Du har en god forståelse for at lave engagerende indhold, et godt grafisk øje og en god digital værktøjskasse. Du brænder for at arbejde i krydsfeltet mellem content, design og branding.

 

Er du interesseret så send en kort ansøgning til os på marketing@usertribe.com inden den 15 November 2020.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om UserTribe

 

UserTribe hjælper danske og internationale virksomheder med at integrere deres kunder i udviklingen af nye produkter, digitale løsninger og markedsføring. Gennem vores digitale platform gør vi det muligt for virksomhederne at tale direkte ansigt til ansigt med deres kunder for at få de menneskelige indsigter og svar, der gør det muligt at udvikle verdens bedste kundeoplevelser i deres produkter og services.

Copyright © 2020 UserTribe
Built with love in Copenhagen
All rights reserved.

 

Langebrogade 4
1411 Copenhagen
Denmark

 

77 Exeter Street 2604
02116 Boston, MA
USA

 

41 Luke Street
EC2A 4DP Shoreditch London
United Kingdom

 

Phone: +45 7734 8685
CVR no. 33510608

COMPANY

About Us
Press
FAQ

GET TO KNOW US

Book a demo
Business Inquiry